tag:blogger.com,1999:blog-8877935101763534462.post6325716720191265582..comments2022-06-05T18:36:28.209+02:00Comments on De Hongaarse Pastorie: Andere oliebollen en haringDe Pastoreshttp://www.blogger.com/profile/14602709214171772247noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8877935101763534462.post-6400503678920980792011-11-27T09:46:50.718+01:002011-11-27T09:46:50.718+01:00Mijn voorkeur voor taartjes en gebakjes is niet zo...Mijn voorkeur voor taartjes en gebakjes is niet zo groot, maar zoals jij het beschrijft krijg ik er toch wel trek in. Mooi dat er verkiezingen zijn. De haring eet ik het liefst op de BaMi manier, zonder toevoegingen. En mosselen hadden we gisteren (alweer? Ja, alweer!). Van Deense wateren en heel lekker. <br /><br />MipMiphttp://miepk.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8877935101763534462.post-2168555281705889172011-11-26T17:15:56.689+01:002011-11-26T17:15:56.689+01:00Die krémes van jou doet mij aan de Duitse Bienenst...Die krémes van jou doet mij aan de Duitse Bienenstich denken; zoals het woord al duidelijk maakt: met een "prikje" honing, lekker hoor, als die vers is! Wij hebben net ieder 2 oliebollen op bij een heerlijke jasmijnthee. Die jasmijnthee hebben we gekozen na een uitvoerige uitleg over witte thee bij Simon Levelt. En ik lust de haring het liefst kaal, zonder uit zó mijn huigje in...<br />Vanavond wordt het zuurkool, puree en fazant (van de poelier) met een Sloveense witte Verus van de furmint druif. En we zijn donderdag in het Groninger museum geweest: fantastisch!!!<br />Onze kunst is inmiddels binnen en we sturen komende week wel de foto's. Ons huis heet voortaan "De BaMi Galerie"!!! Barbara.BaMinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8877935101763534462.post-51610916662952443062011-11-26T12:29:42.115+01:002011-11-26T12:29:42.115+01:00Mmmmm, lekker allemaal en gelukkig mocht je weer e...Mmmmm, lekker allemaal en gelukkig mocht je weer eens een keer foto's maken! Wij missen de haring niet echt in H,maar als we in NL zijn is dat voor ons wat een krémes voor jou is. Het lekkerste op donker roggenbrood met een glaasje palinka erbij. Oeioei, wat een combinatie....froukenoreply@blogger.com