zondag 11 oktober 2015

Zes jaar plezier

Vandaag vieren we weer een feestje.
Vandaag is het alweer 6 jaar geleden dat Daksi meer dood dan levend in de akker lag en wij hem opraapten om hem een waardig afscheid te geven.
Gelukkig liep het allemaal anders, Daksi bleek sterk als een leeuw en had genoeg zin in het leven om snel aan te sterken.
Zes jaar geleden en we kunnen slechts gissen naar zijn echte leeftijd.

Ontelbaar zijn de leuke momenten. Blind als een mol maar oren en neus die zich niet voor de gek laten houden en een willetje zoals je ze kent van teckels.
Daksi weet precies wat hij wil en zet zijn ideetjes om in daden. In theorie weten wij hoe opvoeding werkt maar voor onze honden maken wij graag een uitzondering!

Daksi illegaal op de stoel op de trui van de baas

zonnen in de pastorie tuin

Waaks!

Jammer dat er nog geen tuinkussen op ligt

moe en warmgespeeld

Op vakantie lekker in de koffer

3 opmerkingen:

 1. Daks, wat ben je toch een heerlijk moppie! Gefeliciteerd met je zes jaar bij Katinka, Pieter en de hondjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een kanjer, die blinde vink. Geen tennisbal die'm ontgaat en wat een bonk energie dat maffe beest. Had geen betere baasjes kunnen treffen...van harte met het verjaren.

  Hansio

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel te laat natuurlijk (computer wilde weer eens niets plaatsen, kan het ook niet helpen. Maar nu schijnt het weer goed te gaan) maar voor Daksi is het natuurlijk elke dag feest geweest sinds jullie hem als een hoopje ellende hebben gevonden. Alsnog geplafstaart Daksi!

  PBS te G

  BeantwoordenVerwijderen