zondag 28 april 2013

COCO feest

Het kaartje van oma is al een paar dagen binnen en het cadeau van tante I is in het vooruitzicht gesteld.
De worstjes liggen in de koelkast, de pasta in de grote keukenla en vanmorgen hebben we de eerste knuffels van vandaag al uitgedeeld.

Het is groot feest vandaag, COCO feest want Coco wordt vandaag 14 jaar!

Zoals altijd als de hondenverjaardag in een weekend valt, vieren we het hele weekend en zijn FD ook jarig, een beetje dan....
In Budapest leek het er soms op dat Coco niet zo'n zin had om die verjaardag nog mee te maken, maar gelukkig is op het eigen landgoedje die dreiging weer geweken. Coco is gelukkig.
Coco is stram, zijn achterpootjes willen niet meer alles doen wat in zijn kopje opkomt, maar de ogen, de oren en zijn alertheid worden niet minder.

Elke verjaardag denken we terug aan het moment dat Coco bij ons kwam, met de voorspelling van de Stichting dat hij niet oud zou worden, nooit zou kunnen rennen of springen en zeker geen trappen zou kunnen lopen.
Gelukkig is dat allemaal niet bewaarheid. Coco kon springen als een geit, rennen als een haas en die trappen draaide hij zijn pootjes niet voor om.
Dat het nu niet meer gaat, mag het, als een hondje 14 is? Een hondje met een afschuwelijk verleden?

Wat nooit is veranderd.....zijn angst voor mensen. P en ik mogen alles, oma en tante I zijn van harte welkom, maar verder.....verder mag er niemand in de kring van Coco en pogingen worden beloond met blaffen of schichtig wegkruipen.

Niet terugdenken meer, vandaag is de dag! Vandaag is het COCO dag, de hekken blijven dicht, blaffen mag, veel lekkere dingetjes, heel veel kusjes en aaien en wensen voor nog een paar jaren samen!

Lievelingsbezigheid verstoppen, Rügen 2004

Nog samen met MAX, 2004 Bornholm


Springen als een geit, weer een jaartje ouder

Jagen in de sneeuw

Nog in Nederland


Op de verjaardag van MAX 2006


Coco's verjaardag, 3 jaar geleden


In Kroatie, vorig jaar, moe van de reis stress


Gelukkig op het eigen landgoed!!!

2 opmerkingen:

  1. Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Coco. Inderdaad een behoorlijke leeftijd voor een hond. Veel plezier vandaag, vooral voor Coco zelf natuurlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Coco, voor jou geen Chanel maar een heerlijk schapenvel! En taart van tante I natuurlijk. Maar dat komt later vast wel goed. Tegen mij mag je best grommen als jij maar gelukkig bent. Nog heel veel gelukkige jaren toegewenst! Het is vast een heel mooi feest geworden.

    Mip

    BeantwoordenVerwijderen