zondag 20 oktober 2013

Herfst

Deze week konden we de echte mooie herfst meemaken. Zon, bladharken in een shirtje in hoge temperaturen. Storm, die de bladeren weer net zo mooi verspreidde en het gehark uitlachte. Vette regendruppels een hele dag en nacht lang. En natuurlijk weer de stroom die het 's avonds laat voor gezien hield.
Ik was er niet op verdacht, weleens ergere stormen meegemaakt en daarom sloop ik op de tast naar de slaapkamer en de zaklantaarn om daarmee de kaarsen te vinden. De storing was als het weer, aan en uit, aan het uit, en al met al viel het reuze mee en sprong zelfs het Internet weer aan toen het licht ook weer brandde.

Ik houd wel van de herfst, de prachtige kleuren, het onstuimige karakter, weer dat elk uur kan wisselen. En de hondjes zijn het uiteraard met me eens. Heerlijk scharrelen in de tuin, banjeren door de bladeren en daarna......heerlijk bij de kachel in stoelen en op kussens.
Ik zal deze week weer opnieuw beginnen met het harken en eens zien of we een vuur kunnen stoken, voordat de wind ze weer netjes teruglegt op het gras.


1 opmerking:

  1. Wat een prachtige foto's. Het geeft zo goed de herfst aan met de knusheid die je in deze periode dan binnen creƫert!
    Later deze week wel een antwoord op je mail, nu druk!
    Barbara

    BeantwoordenVerwijderen