vrijdag 11 mei 2012

De Grote VeranderingBlogschrijvers herkennen het misschien....soms schrijf je niet het achterste van je tong op de blog, soms wacht je even op zekerheid of totdat de intimi zijn ingelicht. Zo ook met mijn blog. Behalve het leven op de pastorie, was er een ander leven. Het leven van zoeken naar werk, netwerken, schrijven en proberen. De lezers mogen blij zijn dat ik er nooit over schreef, het was saaier dan het leven in de pastorie. Schrijven en afgeschreven worden. Schrijven en niks meer horen. Het leven dat elke sollicitant herkent.

Tot nu.
Dit blogje komt uit de grote Stad want ik heb een baan!
Een tijdelijke tot dusverre, maar het begin is er. De komende 4 maanden zit ik in de Stad en ben aan het werk.
Voorlopig wat minder dorps- en wat meer stadsnieuws. Wetenswaardigheden vanuit een werkend leven, minder tijd voor mijn struin tochten maar wie weet weer andere ervaringen.
En pastorie nieuws komt er natuurlijk ook, van de weekenden dat ik me terug trek op het platteland of misschien zelfs verslagen uit andere delen van het land.
Blijf kijken en lezen dus. Dit keer een korte blog, ik zit nu op mijn balkonnetje, met 34 graden in de zon, en dat houdt geen mens lang vol......en de 31 graden van de foto was gistermorgen.......

2 opmerkingen:

  1. nou,wat vind ik dat ontzettend leuk voor je,echt gaaf! Ben heel benieuwd verder.Blijf vooral schrijven,want we leven met jullie mee.gefeliciteerd en veel suc6!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Katinka,
    wat goed zeg! ik be reuze benieuwd wat voor werk je hebt gevonden maar zal dat ongetwijfeld in een van je volgende blogs lezen!
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen