zaterdag 24 december 2011

Een mooie Kerst voor al onze lezers!


Toch een grote boom...Onze hercegnö(kroonprinses)

Heerlijk spelen, Daksi

In gesprek met mijn allerliefste grote schat Coco


Op jacht naar mollen en muisjes

De achterburen

5 opmerkingen:

 1. Mevrouw K wat gaat u snel!! Wel heb ik de vorige berichten nu gelezen, dus ik ben weer bij en natuurlijk ook blij met de prachtige informatieve berichten.
  Wat een leuke winterfoto's en die donderse honden in de sneeuw. Wij hebben ook sneeuw, maar dan veel minder. Maar ach, wij hebben vier verse eieren en bakken daar nu pannenkoeken van. Vrolijk kerstfeest!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jullie ook heel fijne kerstdagen en een 2012 waarin alles mag gebeuren wat jullie zo graag wensen! Leuk, die spelende honden in de sneeuw:
  jullie gaan beslist een mooie wandeling maken een dezer dagen! Hier is het zacht maar droog. Ik heb lekker kunnen uitwaaien op de fiets van werk naar huis en met de kerst hopen we een mooie strandwandeling te maken om daarna te genieten van een speciaal biertje in het Brouwcafé, vergezeld met een of ander bittergarnituurtje....
  Lieve groeten ook aan M&M en A&A! Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben echt wel een beetje jaloers op jullie,die sneeuw met kerst daar,hier vind ik er niks aan als het er ligt,maar ik hoop echt dat er over een paar weken nog(of weer) sneeuw ligt als wij er zijn. Mijn tekkies waren ook heel jaloers,ik heb ze de foto's laten zien.

  Wij wensen jullie ook hele gezellige dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie boom! Jullie pastorie waardig... daar kun je geen kleintje in zetten toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een sfeervolle boom! En de sneeuwfoto's zijn mooi! Jammer dat het nu overdag dooit en de sneeuw weer verandert een een bruine modderbrij. Onze honden zitten overdag al weken om beurten in de serre of in de kamer en mogen, als de andere dieren op stal zijn, lekker in de tuin rennen.
  Fijne dagen!

  BeantwoordenVerwijderen